Linkek a témában:
Grillezett húsok
A grillezés különösen akkor jó, ha sokan jövünk össze egy nyári vagy nyár végi sütögetésre és sörözgetésre. Grillen szinte minden húsfajtát el lehet készíteni, és ha különböző íz variánsokat próbálunk ki, akkor bizony kellően megtömhetjük magunkat. Egy fontos szabálya van: grillezés előtt mindig pácoljuk be a húst, és hagyjuk legalább húsz percet állni a lében.
Meghatározás
A grillezés fortélyai, hasznos tippek grillezéshez, rengeteg finom grill étel receptje, ötletek pácoláshoz és hús sütéséhez, vegetáriánus grill receptek, grillezett halak, gyümölcsök, saláták és mártogatósok, amik még színesebbé teszik a grillpartit. Milyen grill eszközökre lesz szükségünk a kerti sütögetéshez, grill szakácskönyvek, grill éttermek. Mindezt egy helyen megtalálod a grill.lap.hu-n!