A csirkemell filé alapvetően egy kissé száraz hús, de megfelelő pácolással azoknak is nagyon fog ízleni, akik általában zsírosabb húsokat fogyasztanak. A titok, hogy a csirkét a grillezés előtt két-három napig pácoljuk fokhagymás tejben. Grillezés előtt töröljük le róla a pácot, hogy a tejzsír ne égjen rá a húsra vagy a rácsra. Sütéskor megfelelő hőfokú parázson a csirkének oldalanként két-három perc is elég. Rengeteg recept, ötlet, tanács várja még a grill.lap.hu-n. Készítse faszenes grill vagy kontakt grill segítségével, legyen az alapanyag csirke, marha, hal, sertés vagy zöldségek, mindenhez vannak itt tökéletes grill receptek. forrás:www.gasztrostudio.hu
Meghatározás
A grillezés fortélyai, hasznos tippek grillezéshez, rengeteg finom grill étel receptje, ötletek pácoláshoz és hús sütéséhez, vegetáriánus grill receptek, grillezett halak, gyümölcsök, saláták és mártogatósok, amik még színesebbé teszik a grillpartit. Milyen grill eszközökre lesz szükségünk a kerti sütögetéshez, grill szakácskönyvek, grill éttermek. Mindezt egy helyen megtalálod a grill.lap.hu-n!